Skip to main content

Alle Sonos Black Friday aanbiedingen in één overzicht. Bekijk ook eens onze andere websites; op www.singlesdayshoppen.nl verzamelen wij alle Singlesday aanbiedingen. Op www.blackfridayshoppen.nl verzamelen wij alle Black Friday aanbiedingen.

Sonos One Black Friday aanbiedingen:

Sonos One SL Black Friday aanbiedingen:

Sonos Beam Black Friday aanbiedingen:

Sonos SUB Black Friday aanbiedingen:

Geluid is uit onze huiskamers eigenlijk niet meer weg te denken. Of we nu een serie kijken op televisie of een heerlijk muziekje willen luisteren, een goede speaker wil iedereen wel. We weten echter ook allemaal dat je voor kwaliteit dient te betalen en dat is ook bij speakers het geval. Wanneer je bijvoorbeeld een speaker van Sonos wil kopen, kan dat best in de papieren gaan lopen. Daarom is het ook zo fijn als je kunt profiteren van unieke kortingsacties zoals bijvoorbeeld Black Friday. Er zijn namelijk tal van Sonos black friday aanbiedingen waardoor je deze speakers voor veel minder geld dan normaal kunt aanschaffen en je zou natuurlijk wel gek zijn als je daar niet van profiteert. Als je dacht dat Sonos black friday korting enkel in enkel in de Verenigde Staten gold, heb je het in ieder geval helemaal mis. Je kunt namelijk ook van aanbiedingen Sonos black friday in Nederland profiteren. Vrijwel alle modellen van dit merk zijn verkrijgbaar met een leuke korting!

Sonos Play 1 Black friday

Wat dacht je bijvoorbeeld van een zeer aantrekkelijke Sonos Play 1 Black friday aanbieding? Ze zijn er in overvloed! Je hoeft maar een kijkje te nemen bij bekende ketens als MediaMarkt, Bol.com en Coolblue of je ziet direct allerlei zeer aantrekkelijke Sonos Play 1 Black friday deals die je eigenlijk niet kúnt negeren. Maar ook bij andere winkels zoals BCC en Blokker kun je rekenen op een leuke korting. De Sonos Play 1 is de allerkleinste box van dit merk en beschikt over twee ingebouwde luidsprekers die hun werk uitstekend doen. Je kunt deze luidsprekers overigens zowel als stereo paar als surround speakers gebruiken. Ze produceren namelijk afzonderlijk van elkaar prachtige volle tonen. Maak alleen op deze bijzondere dag gebruik van een Sonos Play 1 Black friday aanbieding en trakteer jezelf óf iemand anders op een leuk kerstcadeautje!

Sonos Play 3 black friday

Dit latere model is ook nog steeds ongekend populair bij de liefhebbers. En natuurlijk zijn er ook meer dan genoeg Sonos Play 3 black friday aanbiedingen waar je op in kunt gaan. Er worden enorme kortingen op dit product gegeven op deze bijzondere dag. De Sonos Play 3 beschikt over drie state-of-art versterkers die zijn ingebouwd. De speaker onderscheidt zich voornamelijk door het zeer zuivere geluid dat voortgebracht wordt. Daardoor is het de ideale box om aan te sluiten op bijvoorbeeld je televisie zodat je het beste geluid hebt tijdens het kijken van jouw favorieten serie. Geïnteresseerd geraakt? Dan is één van de Sonos Play 3 black friday aanbiedingen die we voor je verzameld hebben wellicht iets voor jou!

Sonos Play 5 black friday

Meer op zoek naar een Sonos Play 5 black friday aanbieding? Ook dat is geen enkel probleem. Omdat vrijwel alle grote winkels in Nederland inmiddels mee doen aan Black Friday kost het je geen enkele moeite om de Sonos Play 5 black friday aanbiedingen te vinden. Toch hebben wij je het wat gemakkelijker gemaakt door de scherpste aanbiedingen van de bekende winkels voor je te verzamelen. Je kunt de Sonos Play 5 overigens in iedere willekeurige kamer gebruiken, zelfs in de keuken of badkamer. De speaker is namelijk vochtbestendig gemaakt.

Sonos Playbar black friday

Irriteer jij jezelf ook altijd zo aan het slechte geluid dat uit je tv komt wanneer je een film of serie aan het kijken bent? Dankzij de Sonos Playbar black friday aanbieding is dat voorgoed verleden tijd. De Sonos Playbar is namelijk in staat om geluid van bizar hoge kwaliteit te producten. Daardoor geniet je nóg meer van je favorieten films en series. Natuurlijk is de prijs voor sommige mensen wat hoog maar juist daarom zijn de Sonos Playbar black friday aanbiedingen zo aantrekkelijk. Je kunt er immers flink wat geld mee besparen. De Sonos Playbar is met zijn 9 verschillende luidsprekers van uitzonderlijke kwaliteit. Voortaan zul je geen moeite meer hebben om te verstaan wat er op films gezegd wordt, zelfs niet wanneer er op de film zelf vervelende achtergrondgeluiden aanwezig zijn. Het geluid is namelijk van ongekend hoge kwaliteit dankzij deze speaker.

Sonos Play One black friday

Je kunt natuurlijk voor een wat ouder model van Sonos gaan, maar het nieuwste model is vanzelfsprekend het meest geliefd. Daarom zul je ook heel veel Sonos Play One black friday aanbiedingen tegenkomen. Bij deze speaker is het geluid nog beter geregeld en van nóg hogere kwaliteit. Maar dat is niet het enige. De speaker maak ook nog eens gebruik van nieuwe technieken waardoor je deze onder andere met je eigen stem kunt besturen. Eenvoudig, leuk én natuurlijk heel gemakkelijk. Kies voor één van de verschillende Sonos Play One black friday aanbiedingen profiteer van heel veel voordeel!

Sonos black friday Nederland

Wanneer je wilt kiezen voor goede kwaliteit, maar tegelijk voordelig uit wil zijn, kies je dus voor Sonos black friday aanbiedingen in Nederland. Want hoewel Black Friday een typisch Amerikaanse traditie is, viert Sonos ook black friday in Nederland.