Sonos aanbieding?

Ben je op zoek naar Sonos aanbieding ? Dat snappen wij, want waarom zou je meer betalen dan nodig voor iets dat je heel graag wil hebben? Om deze reden vergelijken wij de verschillende webshops die Sonos producten aanbieden op hun Sonos aanbiedingen. Per product hebben wij de aanbiedingen op een rij gezet:

Huidige Sonos aanbiedingen:

Sonos speaker aanbieding

Sonos aanbieding

Onder deze Sonos aanbiedingen alle speakers. Denk hierbij aan de Play One, Play 1, Play 3 en Play 5. Soms zijn er ook aanbiedingen voor combinaties tussen de speakers, of combinatie tussen andere Sonos producten. Omdat deze speakers vaak per twee worden gekocht zijn er vaak duo aanbiedingen te vinden. Bij dit soort aanbiedingen krijg je extra korting op een duo verpakking.

Sonos One aanbieding

De Sonos One is het nieuwste Sonos product en erg populair dankzij de futuristische stemherkenning! Toch is er al regelmatig een Sonos One aanbieding te vinden die je niet wilt missen! De Sonos One is in feite de slimme uitvoering van de Sonos Play 1. In tegenstelling tot de Play 1 heeft de One stemherkenning. Met de One gaat Sonos de concurrentie aan met slimme speakers als Google Home en Echo van Amazon. De Sonos One speaker is in twee kleuren verkrijgbaar; wit en zwart. Meer weten over de Sonos One? Dat doe je hier. Ben je op zoek naar een Sonos One aanbieding? Bovenaan deze pagina vind je alle aanbiedingen van dit moment.

Sonos Play 1 aanbieding

De Sonos Play 1 is al jaren de bekendste speaker van Sonos en heeft bij vele consumenten vertrouwen gewonnen door het kwalitatief hoogstaande geluid dat uit deze speaker komt. Sonos Play 1 aanbiedingen vindt je voor losse speakers maar ook voor de duopacks. De Sonos Play 1 kenmerkt zich door het fraaie design en compactheid. Dit maakt de Play 1 tot ideale speaker voor de kleinere woonkamers, werkkamers en slaapkamers. De Play 1 is er in het wit en zwart. Meer weten over de Sonos Play 1? Dat lees je op deze pagina. Wil je een Sonos Play 1 kopen? Houd dan de aanbiedingen en kortingen in de gaten! Bovenaan deze pagina verzamelen wij alle aanbiedingen. Wij vermelden het wanneer er weer een Sonos Play 1 aanbieding is.

Sonos Play 3 aanbieding

De medium speaker van Sonos, is de Sonos Play 3. Ook deze speaker verast iedereen met het krachtige geluid dat het produceert. De Sonos Play 3 aanbiedingen zijn vaak onderdeel van een pakket aanbieding of duo verpakking. Deze speaker is zeker de moeite waard om te testen. De Play 3 is een slag groter dan de Play 1. Het geluid van de Play 3 is dan ook een stuk krachtiger, echter is het geluid net zo helder als bij de andere Sonos speakers. De Sonos Play 3 is er in het wit en zwart. Meer informatie over de Sonos Play 3? Dat lees je hier. Ben je opzoek naar een mooie Sonos Play 3 aanbieding? Wij verzamelen de beste aanbiedingen van Sonos bovenaan op deze pagina. Daar vind je losse Sonos Play 3 aanbiedingen maar ook Sonos Play 3 duo aanbiedingen.

Sonos Play 5 aanbieding

De meest krachtige speaker is dan de Sonos Play 5. Deze speaker zorgt er voor dat de hele kamer goed gevuld is met kwalitatieve muziek. Voor de echte muziekliefhebber is de Sonos Play:5 de perfecte keuze. Een Sonos Play 5 aanbieding wil je daarom niet missen, want dat kan veel geld schelen. De Play 5 is geschikt voor grotere ruimtes als woonkamers en kantoorruimtes. De Sonos Play 5 is momenteel in twee kleuren verkrijgbaar; in het wit en zwart. Meer lezen over de Sonos Play 5? Dat doe je op deze pagina. Wil je een Sonos Play 5 kopen? Dan is het raadzaam om deze pagina in de gaten te houden. Wij plaatsen namelijk alle aanbiedingen op deze pagina. Scroll helemaal naar boven om de aanbiedingen te bekijken. Daar vind je losse Sonos Play 5 aanbiedingen maar ook de duopack Play 5 aanbiedingen.

Sonos aanbieding voor TV

Onder de Sonos aanbiedingen voor TV vallen de Playbar, Playbase en Sonos SUB. Deze Sonos producten zijn de perfecte aanvulling voor je thuisbioscoop. Maar ook ter ondersteuning van je Sonos speakers zijn deze producten ideaal!

Sonos Playbase aanbieding

De Sonos Playbase aanbiedingen kun je het beste in de gaten houden als je een eigen thuisbioscoop wilt bouwen. Zo’n krachtige soundbar heb je nog nooit gezien. Daarnaast kan deze platte bar TV’s houden tot 35 kilo waardoor je hem heel mooi weg kunt werken onder je TV. De Playbase heeft een mooi, strak en plat design. Hierdoor past de Playbase in vrijwel elk interieur. De Sonos Playbase is verkrijgbaar in het wit en zwart. Wil je meer informatie over de Sonos Playbase? Dat lees je op deze pagina. Wil je binnenkort een Sonos Playbase kopen? Bovenaan deze pagina vindt je alle aanbiedingen, dus ook van de Playbase. De Playbase vind je ook vaak in de vorm van een Sonos set. Denk bijvoorbeeld aan; Sonos Playbase + 2 x Play 1 of 2 x Play 3. Bij aanschaf van een complete Sonos set krijg je extra korting.

Sonos Playbar aanbieding

De Sonos Playbar is de voorloper van de Playbase, maar ook zeker een krachtig instrument voor je thuisbioscoop. Ervaar de film alsof je er middenin zit! De Playbar produceert een krachtig en helder geluid, een absolute must voor film liefhebbers. Daarnaast zorgt het design van de playbar evoor dat deze soundbar in elk interieur past. De Sonos Playbar is enkel in het zwart verkrijgbaar. Meer informatie over de Playbar vind je hier. Een Sonos Playbar aanbieding nodig? Die vind je bovenaan deze pagina. Ook zijn er vaak Sonos Playbar aanbiedingen in combinatie met speakers. Het fijne hiervan is dat je direct audio surround kunt creëeren met zo’n pakket deal. Denk hierbij aan een Sonos Playbar in combinatie met een Sonos Boost of een duopack Play 1 of Play 3.

Sonos SUB aanbieding

Voor de echte liefhebbers van een goede Bass, is de Sonos SUB een echte aanrader. Zonder extra trillingen en gezoem, de meest diepe Bass die je je voor kunt stellen. Een echte aanrader dus om de Sonos SUB aanbiedingen in de gaten te houden. De Sonos SUB is verkrijgbaar in twee kleuren; zwart en wit. Wil je meer weten over de Sonos Sub? Meer informatie vind je op deze pagina. Wil je binnenkort een Sonos SUB kopen? Dan is het raadzaam om van een Sonos SUB aanbieding gebruik te maken. Aanbiedingen van de SUB vind je bovenaan deze pagina.

Sonos aanbieding voor ondersteunende artikelen

Uiteraard zijn er ook ondersteundende Sonos artikelen in de aanbieding. Denk hier bij aan de Sonos Boost en Sonos Connect. Ook accessoires om de boxen te bevestigen zijn regelmatig in de aanbieding.

Sonos Boost aanbieding

Een eigen netwerk voor je speakers, zodat je nooit met radiostilte zit. Ook voor de minder stabiele WiFi verbindingen is dit de uitkomst! De Sonos Boost aanbiedingen zijn regelmatig te vinden! Wil je meer weten over de Boost? Dat lees je hier. Er is regelmatig een leuke Sonos Boost aanbieding te vinden. Of er momenteel een Sonos Boost aanbieding loopt, zie je bovenaan deze pagina.

Sonos Connect aanbieding

Heb je een mooie audio installatie, en wil je deze gebruiken om je muziek op te streamen? Sluit ze dan op de Sonos Connect aan en geniet van je streaming muziek op je eigen installatie. Meer informatie over de Sonos Connect vind je hier. Van plan een Sonos Connect te kopen? Aanbiedingen van de Connect vind je bovenaan deze pagina.

Sonos set aanbieding

Wanneer je in één keer een complete Sonos set wil kopen, is een Sonos set aanbieding aan te raden. Wanneer je verschillende Sonos artikelen in één keer koopt krijg je namelijk extra korting. Denk bij een Sonos set bijvoorbeeld aan; 2 x Sonos Play 3 in combinatie met een Sonos Playbar. Welke sets momenteel in de aanbieding zijn, zie je bovenaan deze pagina.