Skip to main content

Wat is de Sonos Arc, hoe werkt dit geluidssysteem en wat zijn de voor- en nadelen? Sonos is door de jaren heen wereldwijd uitgegroeid tot een topmerk als het gaat om geluidssystemen in huis. Je creëert je eigen home cinema met het beste surround-systeem. Door middel van de soundbar en de speakers kun je een perfect geluidssysteem creëren. De Sonos Arc is een van de nieuwste producten van het merk. Hier vind je de belangrijkste informatie over de Sonos Arc, de voordelen maar ook de nadelen. Zo kun jij bepalen of het aanschaffen van dit geluidssysteem een goede zet is.

Meer over de Sonos Arc

De Sonos Arc is de opvolger en vervanger van de Playbar, een van de eerste producten van het merk Sonos. De Playbar kwam in 2013 uit en inmiddels is deze soundbar aan vervanging toe. De Sonos Arc is de nieuwe premium soundbar van Sonos. Deze soundbar zorgt ervoor dat je kunt genieten van beter geluid bij je tv. De Sonos Arc heeft 8 woofers en 3 tweeters; dit betekent dat je vanaf iedere luisterpositie kunt genieten van gedetailleerd geluid. Verder is er een nieuwe Dolby Atmos technologie ingebouwd waardoor het geluid vanaf het plafond naar je luisterpositie weerkaatst. Op deze manier voelt het alsof je middenin de actie zit die je op de tv ziet. Verder heeft de Sonos Arc ook TruePlay. Hiermee kun je het geluid afstemmen op de akoestiek van een ruimte. De soundbar klinkt zo in iedere hoek van de kamer zoals jij dat wilt. Je stuurt de soundbar eenvoudig aan met de Sonos app maar je kunt ook Google Assistant gebruiken.

Sonos Arc kopenSonos Arc: de voordelen

Wat zijn de belangrijkste voordelen van de Sonos Arc? Met deze soundbar krijg je te maken met allerlei technische verbeteringen, waaronder de toevoeging van Dolby Atmos. Dit is dan ook direct een van de grootste voordelen waar je mee te maken krijgt. Het geluid klinkt extra ruimtelijk en dat zorgt voor een unieke geluidservaring. Verder is de ingebouwde Google Assistant ook een groot pluspunt. Je kunt de soundbar aansturen door middel van spraakopdrachten. TruePlay zorgt ervoor dat het geluid goed klinkt in iedere hoek van de kamer. Ook het strakke en moderne design zorgt ervoor dat de Sonos Arc perfect past in ieder interieur.

Heeft de Sonos Arc nadelen?

Zijn er ook zaken die als nadeel gezien kunnen worden. Hoewel de Sonos Arc met Dolby Atmos en TruePlay zeker tot de top van de geluidssystemen behoort, is er ook een minpunt op te merken. De soundbar beschikt niet over bluetooth. Dit betekent dat je jouw smartphone niet met de soundbar kunt verbinden.

Ten opzichte van andere geluidssystemen is de Sonos Arc een van de betere in het segment. De geluidskwaliteit is subliem en daarnaast is er ook sprake van veel gebruiksgemak. Hierdoor is het makkelijk om de soundbar te installeren en te gebruiken. Over het algemeen zijn er dus heel veel voordelen op te noemen waardoor de Sonos Arc een aantrekkelijke koop is.

Sonos ArcGebruiksgemak en goede functionaliteit

De Sonos Arc werkt makkelijk en je kunt deze dan ook eenvoudig en snel installeren wanneer je deze krijgt thuisgestuurd. Het voordeel van de Sonos Arc is ook dat je deze perfect kunt aansluiten op je al bestaande Sonos systemen. Heb je bijvoorbeeld al Sonos speakers? Deze kun je dan gemakkelijk combineren met de nieuwe Sonos Arc. Zo creëer je binnen een handomdraai een goed geluidssysteem in huis waar je altijd van kunt profiteren als je muziek luistert of een film kijkt. Bovendien stuur je de Sonos Arc en andere producten gemakkelijk aan via de app of met spraakopdrachten.

In vergelijking met andere Sonos apparaten, zoals de voorganger Playbar, heeft de Sonos Arc een flink aantal verbeteringen. Deze soundbar heeft alles wat je verwacht van een topproduct in de huidige tijd: een HDMI-aansluiting, AirPlay 2 en ondersteuning voor surroundformaten, zaken die bij de Playbar nog ontbraken. Verder is de ingebouwde Dolby Atmos een reden om voor de Sonos Arc te kiezen.

Mis nooit een Sonos Arc aanbieding

Ben je geïnteresseerd in de aanschaf van deze soundbar? Je wilt natuurlijk nooit onnodig teveel betalen voor dit nieuwe product. En hoewel de kwaliteit van zeer hoge kwaliteit is, ligt de Sonos Arc qua prijs ook wat hoger. Met een goede Sonos Arc aanbieding kun je dus flink wat geld besparen!

Hier ontdek je de meest actuele aanbiedingen op de nieuwe Sonos Arc. Zo kun je altijd in de gaten houden wanneer het een goed moment is om deze soundbar aan te schaffen. De Sonos Arc wordt bij verschillende webwinkels verkocht en het is dan ook goed mogelijk dat je met enige regelmaat een aanbieding voorbij ziet komen. Bekijk hier al je mogelijkheden en kies voor de beste Sonos Arc aanbieding. Op deze manier geniet jij van het beste geluid in huis voor een aantrekkelijke prijs!