De Sonos Boost, boost het vermogen!

Het komt soms voor dat je WiFi netwerk niet betrouwbaar genoeg is, en daarvoor heeft Sonos de Sonos Boost uitgevonden. Door het maken van een speciaal WiFi-netwerk speciaal voor jouw speakers, heb je altijd het geluid waar je op vertrouwd. Kraakhelder en zonder onderbrekingen!

Sonos Boost aanbiedingen

Sonos Boost aanbiedingen bij Bol.com
Sonos Boost aanbiedingen bij MediaMarkt
Sonos Boost aanbiedingen bij Coolblue

Aangezien MediaMarkt een van de grootste winkels is op het gebied van consumenten elektronica, bieden zij veel producten aan om de WiFi te verbeteren of te versterken. Voorbeelden hiervan zijn WiFi repeaters, WiFi versterkers en routers. Echter zul je al snel merken dat je voor je Sonos apparatuur het beste gebruik kunt maken van de Boost.

Muziek zoals je gewend bent.

Zoals je van Sonos gewend bent, kun je de Sonos Boost ook gebruiken om muziek te ondersteunen in iedere kamer. Met regelen bedoelen we uiteraard niet dat het overal te horen is, maar dat je zelf kunt kiezen welke muziek, op welk volume op welk moment kunt regelen. De speakers zijn gemakkelijk uit te breiden waardoor je audio surround kunt regelen door twee speakers in de zelfde kamer te plaatsen, maar met 1 box per kamer, heb je al een kraakhelder geluid. Het samenbrengen van al je muziek en speakers in een applicatie is nog nooit zo gemakkelijk geweest.

Algemene informatie

Sonos BoostDeze unieke Sonos Boost sluit je aan op je router, aan de muur, of op een tafel, allemaal geen probleem. Daarnaast is deze speaker vochtbestendig en kunnen deze speakers gebruikt worden om je eigen home-cinema te creëeren in combinatie met de Playbar of Playbase. Sonos voert regelmatig updates uit waardoor je speakers steeds beter worden. De Boost streamt naar elke kamer dankzij de drie antennes die zijn ingebouwd. Het WiFi kanaal wordt op deze manier iedere richting op uitgezonden en dat dwars door muren en het dak. In iedere uithoek van het huis, zorg je met dit apparaat voor de beste verbinding voor een ultieme muziekbeleving!

Extra uitleg over het aansluiten van je Sonos
Kom je er toch niet helemaal uit met het installeren van je nieuwe sound system, maak je dan geen zorgen. Naast de support die je via de website kunt krijgen, heeft Sonos ook een Youtube kanaal waar alle uitleg te vinden is over de verschillende producten. Ook is hier over ieder product extra uitleg te vinden met daarbij de manier waarop het gebruikt kan worden en wat er zo goed is aan het product.

Wat zeggen andere gebruikers over de Boost?
Andere gebruikers geven aan dat de installatie erg simpel is en bevelen daarom dit product ook aan. Gebruikers zijn blij met het verbeterde resultaat van de verbinding waardoor ze in het gehele huis onbezorgd kunnen luisteren naar hun favoriete muziek. In sommige gevallen is de Boost zelfs zo krachtig dat ook in de tuin zonder gestotter gebruik gemaakt kan worden van Sonos. Voor iedereen die wel eens storing ervaart met zijn Sonos, of tijdelijk geen verbinding kan maken, is de Sonos Boost perfect om in te zetten om dit tegen te gaan.

Streaming muziekdiensten

Alle muziek die je je kunt bedenken, gratis, topkwaliteit en on demand. Hoewel er al meer dan 60 verschillende streaming diensten aangesloten zijn bij Sonos, blijven er steeds meer bijkomen! Naast alle streamingdiensten, kun je ook kiezen uit je favoriete radiostations. Er zijn er meer dan 100.000 lokaal en internationaal. Kortom, Wil je muziek luisteren? Dan heb je altijd genoeg keuze!

Wat is het grote voordeel van WiFi ten opzichte van Bluetooth?

Er zijn verschillende redenen waarom het streamen van je muziek via WiFi beter is dan met Bluetooth. Met WiFi zorg je er voor dat je in iedere kamer een ander nummer kunt luisteren, en per kamer de muziek kunt bedienen vanuit iedere plek waar je verbinding hebt met hetzelfde WiFi kanaal. Moet je even weg, of gaat je telefoon af? Geen zorgen, de muziek blijft gewoon doorspelen via de WiFi. Ook voor de kwaliteit van je muziek is WiFi erg belangrijk. Door het te streamen krijg je het beste en meest zuivere geluid dat je je kunt wensen. Eigenlijk is de enige reden dat Bluetooth handig is, dat je ook zonder WiFi verbinding gebruik kunt maken van je speaker.En juist om deze reden is het erg belangrijk dat je een super sterk WiFi netwerk hebt, zodat je onbezorgd kunt genieten van al je muziek, zonder gestotter!

Garantie op je Sonos Boost

Indien je direct bij Sonos besteld, heb je 100 dagen geld-terug-garantie en onbeperkte support. Ook is de verzending gratis! Naast de garantie dat je binnen die honderd dagen je geld terugkrijgt, zit er ook standaard 1 jaar fabrieksgarantie op dit apparaat van Sonos. De installatie is gemakkelijk en je kunt de Boost direct met je router verbinden.

Help andere bezoekers met het uitzoeken van hun nieuwe Sonos producten

Je kunt andere bezoekers gemakkelijk helpen bij het uitzoeken van de nieuwe Sonos producten waarmee zij hun muziekervaring kunnen verbeteren. Door een beoordeling achter te laten als je de Sonos Boost een gaaf product vindt waar je veel aan hebt of aan hebt gehad, kunnen andere bezoekers gemakkelijk zien hoe een product van Sonos beoordeeld wordt. Dus, onze vraag aan jou: Wat vindt jij van de Sonos Boost? Beoordeel nu!