De Sonos Connect, sluit je eigen apparatuur aan!

Met de Sonos Connect is het mogelijk om je oude speakers aan te sluiten op je WiFi netwerk. Met de analoge, optische en coaxiale digitale audio-uitgangen kun je je huidige geluidsinstallatie gemakkelijk aansluiten en direct beginnen met het streamen van muziek.

Sonos Connect aanbiedingen

Sonos Connect aanbiedingen bij Bol.com
Sonos Connect aanbiedingen bij MediaMarkt
Sonos Connect aanbiedingen bij Coolblue

CoolBlue, Bol.com en MediaMarkt zijn alle drie grote bekende Nederlandse webshops waarvan alleen Bol.com geen fysieke winkels heeft. Neem dus in de winkels een kijkje en laat je adviseren, en kijk vervolgens welke webshop de Sonos producten het goedkoopste aanbiedt. Dan worden ze ook nog gratis thuisbezorgd. Voor de goedkoopste Sonos kun je dus het beste de bovenstaande webshops in de gaten houden!

Sonos Connect

Het grootste voordeel van de Sonos Connect is dat je met jouw eigen hifi of homecinema installatie muziek kunt streamen zodat je naast cd’s en LP’s, ook gewoon je Spotify kunt luisteren. Vaak is het namelijk zo dat je oude muziekinstallatie nog prima werkt, maar dat je niet alle muziek kunt afspelen die jij graag wilt horen. Sonos heeft daar iets op bedacht, namelijk de Sonos Connect. Hiermee kun je de muziek luisteren die je wilt en kun je van overal uit huis kiezen welke muziek je afspeelt op je speakers!

Welke Sonos producten kun je allemaal aansluiten op de Sonos Connect?

Sonos ConnectIn principe kun je alle Sonos producten aansluiten op de Connect. Denk hierbij aan de Sonos One, Sonos Play 1, Play 3 en Play 5, maar ook de Playbar, Playbase, SUB en Boost kunnen aangesloten worden. Het mooie is dat dit allemaal draadloos kan en je dus niet je hele huis vol met draden hebt hangen. Naast de producten van dit merk, kun je met de Connect ook je huidige geluidsinstallatie of LP speler aansluiten op de Connect. Kortom, nog meer muziek streamen op je huidige en nieuwe geluidsinstallatie. Met de Connect kun je je huidige installatie dus gemakkelijk uitbreiden.

Sonos Connect AMP

Het grote verschil tussen de normale Connect en de Connect AMP is dat de AMP ook nog dient als versterker. Je kunt een breed scala aan afspeelbronnen en subwoofers toevoegen voor het maximaal haalbare geluid dat jij wilt hebben in huis. Je muziek stopt nooit omdat het gestreamd wordt via Wifi en niet via Bluetooth. Kortom, waar in huis je ook zit. Je kunt je stereo overal bedienen, zolang je maar verbonden bent met internet.

Muziek zoals je gewend bent.

Zoals je van Sonos gewend bent, kun je de Connect ook gebruiken om muziek te regelen in iedere kamer. Met regelen bedoelen we uiteraard niet dat het overal te horen is, maar dat je zelf kunt kiezen welke muziek, op welk volume op welk moment kunt regelen. Hiervoor heb je wel speakers nodig in de desbetreffende kamers. Met de Sonos Play 1 in iedere kamer, zorg je al voor een super geluid welke je nog meer kunt verbeteren met de andere speakers of SUB.

Algemene informatie

Deze unieke connector van Sonos past praktisch overal in je huis. Aan de muur, of in de meterkast, allemaal geen probleem.  Sonos voert regelmatig updates uit waardoor je speakers steeds beter worden.

Streaming muziekdiensten

Alle muziek die je je kunt bedenken, gratis, topkwaliteit en on demand. Hoewel er al meer dan 60 verschillende streaming diensten aangesloten zijn bij Sonos, blijven er steeds meer bijkomen! Naast alle streamingdiensten, kun je ook kiezen uit je favoriete radiostations. Er zijn er meer dan 100.000 lokaal en internationaal. Kortom, Wil je muziek luisteren? Dan heb je altijd genoeg keuze!

Garantie op je Connect

Sonos heeft een standaard 100 dagen geld terug garantie en daarnaast is er standaard een jaar fabrieksgarantie op de producten van Sonos die je koopt. Kortom, als je na honderd dagen nog steeds niet overtuigd bent van je leven vol goede en zuivere muziek, dan kun je je aankoop gewoon weer terug sturen!

Beoordeel dit product zodat ook anderen heerlijk kunnen genieten

Ben jij de trotse eigenaar van de Connect? Help dan mee door een beoordeling achter te laten, zodat andere website bezoekers die op zoek zijn naar dit product te helpen met hun zoektocht. Laat gemakkelijk een beoordeling achter door op het aantal sterren te klikken die dit Sonosproduct verdient. Andere bezoekers zien dan in een oogopslag hoe de Sonos Connect beoordeeld is door andere gebruikers. Het enige dat de bezoeker dan nog hoeft te doen is de keuze te maken waar hij of zij de Sonos Connect aanbieding gaat kopen!