Bij het creëren van een geluidssysteem in je woning heb je verschillende zaken waar je rekening mee kunt houden. Zo kun je kiezen voor losse speakers, maar ook voor ingebouwde speakers. Wat zijn inbouwspeakers en welke voordelen zijn er ten opzichte van gewone speakers? Een merk waarbij je terecht kunt voor beide soorten speakers is Sonos. Met goede Sonos inbouwspeakers geniet je van goed geluid in een ruimte naar keuze, bijvoorbeeld de woonkamer, maar ook in de keuken of badkamer.

Hier vind je meer informatie over Sonos inbouwspeakers, maar ook over de voordelen en hoe ze toepasbaar zijn in je woning. Daarnaast lees je hier ook alles over het combineren van Sonos inbouwspeakers met andere Sonos speakers en versterkers. Tot slot vind je hier ook de verschillen tussen inbouwspeakers en losse speakers. Hoe koop je Sonos inbouwspeakers met voordeel? Op deze website kun je alle actuele aanbiedingen vergelijken en zo de beste keuze maken.

Bekijk alle Sonos inbouw aanbiedingen: 

Wat zijn Sonos inbouwspeakers?

Sonos inbouwspeakers zijn plafondluidsprekers die je kunt gebruiken voor discrete achtergrondmuziek in een ruimte. Je kunt de Sonos inbouwspeakers vervolgens besturen door middel van de Sonos AMP, een versterker die zorgt voor een goede verbinding tussen de apparaten en de mogelijkheid om muziek te luisteren. Dankzij de ingebouwde speakers kun je in iedere ruimte genieten van de mooiste muziek via diverse muziekstreamingdiensten zoals Apple Music en Spotify, maar ook andere diensten die door Sonos worden ondersteund. Met Sonos inbouwspeakers geniet je dus van een mooi geluid dat niet op de voorgrond treedt.

Toepasmogelijkheden in jouw woning

Je kunt de ingebouwde speakers op verschillende manieren toepassen in je woning. Zo kun je ze toepassen in de badkamer, keuken of werkkamer. Hier zorgen de Sonos inbouwspeakers voor een zacht achtergrondmuziekje. Wanneer je een surround geluidssysteem in de woonkamer wilt creëren zijn in-ceiling speakers ook een goede optie. In de eerste plaats heb je zo geen last van kabels door de woonkamer en daarnaast kunnen zij de perfecte home cinema ervaring bieden. Je hebt dan vaak wel de Sonos Sub nodig, waarmee je het ultieme geluid en gevoel ervaart bij gamen, films kijken of het live volgen van concerten op je tv.

Sonos inbouwspeakers combineren met andere Sonos apparaten

Wanneer je Sonos inbouwspeakers wilt toepassen in je woning, heb je daar meerdere andere Sonos apparaten voor nodig. In ieder geval heb je de Sonos AMP nodig, deze dient als het brein van het systeem. Een Sonos AMP is een versterker waarmee je diverse luidsprekers kunt combineren. Je stuurt je Sonos inbouwspeakers aan via de Sonos AMP; deze versterker kun je op jouw beurt weer bedienen met Google Assistent of via de app op je telefoon. Door de inbouwspeakers met elkaar te koppelen creëer je een surround geluidssysteem; je eigen home cinema met behulp van Sonos inbouwspeakers.

Wanneer je de ultieme home cinema ervaring wilt creëren in je woning, mag een subwoofer niet ontbreken. Een subwoofer zorgt voor een goede weergave van lage geluidstonen. Deze lage tonen hoor je niet alleen, maar die voel je ook. Hierdoor wordt de ervaring alleen nog maar completer. Deze subwoofer komt in de vorm van de Sonos Sub.

Inbouwspeakers van Sonos: de voordelen

Wat zijn de voordelen van Sonos inbouwspeakers? De belangrijkste reden om voor inbouwspeakers is dat je geen last hebt van kabels. Hoewel de meeste Sonos apparaten draadloos werken, moeten een aantal apparaten wel worden aangesloten met een stopcontact. De ingebouwde speakers zitten in het plafond en hierdoor heb je geen last van kabels. Een ander voordeel van Sonos inbouwspeakers is dat je op subtiele wijze een achtergrondmuziekje kunt creëren in verschillende ruimtes. Tijdens het douchen of koken naar je favoriete nummers luisteren? Dankzij de in-ceiling speakers van Sonos wordt dit mogelijk gemaakt en kun je muziek aanzetten wanneer jij dat wilt.

Sonos inbouwspeakers vs. losse speakers

Er zitten qua werking niet veel verschillen tussen Sonos inbouwspeakers en losse speakers. De kwaliteit van losse speakers is over het algemeen wel iets beter, omdat de inbouwspeakers zich eerder lenen voor het creëren van achtergrondgeluid. Wanneer je een echt surround geluidssysteem wilt creëren in je woonkamer kun je dan ook beter voor losse speakers kiezen. Daarnaast dien je ook extra’s aan te schaffen, zoals een subwoofer, voor extra dimensie. Wanneer je echter vooral een nette afwerking wilt is de keuze voor Sonos inbouwspeakers zeker een goede optie.

Waar koop je inbouwspeakers?

Sonos inbouwspeakers koop je bij verschillende winkels, waaronder die van Sonos zelf. Hier vind je het complete aanbod en weet je zeker dat je vindt wat je zoekt. Onder andere bij (web)winkels als Expert en Bol.com kun je ook terecht voor Sonos inbouwspeakers. Het voordeel van online bestellen is dat je gemakkelijk en snel je bestelling plaatst en deze dan ook heel snel thuis kunt laten bezorgen. Het monteren van de in-ceiling luidsprekers neemt wat meer tijd in beslag, maar daar krijg je veel kwaliteit en mooi geluid voor terug.

Blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen

Wil je Sonos inbouwspeakers aanschaffen maar wacht je af tot je ergens een aanbieding tegenkomt? Houdt dan deze website in de gaten! Hier vind je de actuele aanbiedingen van Sonos inbouwspeakers bij heel veel winkels. Zo ben je niet alleen op de hoogte van de hoogste kortingen, maar weet je ook zeker dat je de laagste prijs betaalt. Dat betekent optimaal besparen en profiteren van een goede deal. Ontdek zelf online je mogelijkheden en kies voor de betaalbare Sonos inbouwspeakers met het beste geluid!