Sonos Move, wat is het, hoe werkt het en wat zijn de voor- en nadelen van dit product? Het Amerikaanse merk Sonos is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een absoluut topmerk. De luidsprekers van Sonos zijn enorm populair en hebben een grote verandering gecreëerd in de wereld van luidsprekers en geluidsystemen. Hier vind je niet alleen de belangrijkste informatie over Sonos Move, maar ook hoe het werkt en wat de grootste voordelen van dit product zijn. Heeft Sonos Move ook nadelen? En waar koop je dit product voordelig? Dat lees je op deze pagina.

Bekijk alle Sonos Move aanbiedingen: 

Meer over Sonos Move

In 2019 werd de langverwachte speaker van Sonos gepresenteerd: de Sonos Move. Naar verluid zou dit de meest veelzijdige luidspreker tot nu toe zijn. Het grote verschil met voorgaande modellen is de aanwezigheid van bluetooth. Met de Sonos Move wordt het mogelijk gemaakt om naar iedere muziekstreamingdienst te luisteren. Je bent niet verplicht om te kiezen voor een streamingdienst dat Sonos ondersteunt, zoals Spotify. Je kunt zelf bepalen waar je jouw muziek luistert. Dankzij bluetooth kun je alles verbinden met je speaker.

De Sonos Move is een zwart apparaat van ongeveer drie kilo, dat het meeste lijkt op de Sonos Play:1. Voor de rest is het design uniek maar wel strak en modern zoals je van Sonos gewend bent. Aan de bovenzijde van het apparaat zit een hendel waarmee je de Sonos Move gemakkelijk vast kunt houden en verplaatsen naar andere ruimtes. Je kunt, net als bij de meeste andere modellen van Sonos, ook weer gebruik maken van de stembediening.

Sonos Move: de voordelen

Het grootste voordeel van Sonos Move is dat je de mogelijkheid hebt om gebruik te maken van bluetooth. Hiermee is het dus mogelijk om je eigen favoriete muziekstreamingdienst te gebruiken. Je bent niet afhankelijk van de streamingdiensten die Sonos ondersteunen. Een ander voordeel is de mogelijkheid om de speaker te bedienen met Google Assistent. Dit betekent dat je gemakkelijk muziek kunt laten afspelen, pauzeren en naar het volgende of vorige nummer kunt gaan. Ook verander je eenvoudig het volume van de muziek.

Gebruik de Sonos Move ook voor het aansturen van andere apparaten in huis die met Google Assistent werken. Je kunt bijvoorbeeld lampen in- en uitschakelen, de temperatuur in huis veranderen of een game starten op je Xbox. Dit is geen verandering ten opzichte van andere Sonos apparaten, maar zeker een groot voordeel.

De Sonos Move: zijn er nadelen?

Heeft de Sonos Move ook nadelen waar je rekening mee moet houden? Hoewel de mogelijkheid om te verbinden met bluetooth een groot voordeel is, kent het ook nadelen. De slimme functies werken niet meer zodra je overgaat op bluetooth, doordat je de wifi uitzet als je bluetooth aanzet. De slimme functies werken alleen wanneer je verbonden bent met de wifi. Daarnaast is het in vandaag de dag in trek om audio in hoge kwaliteit de streamen vanaf je smartphone. Met de Sonos Move is dat niet mogelijk en dit kun je zien als een nadeel.

Zo werkt Sonos Move

Net als alle andere Sonos apparaten is ook de Sonos Move gemakkelijk en snel te gebruiken. Nadat je het apparaat thuis ontvangt in de doos kun je hem direct uitpakken, plaatsen en installeren. Koppel de Sonos Move aan je wifi-netwerk en koppel muziekstreamingdiensten en stemassistenten. Door de simpele stappen op het scherm te volgen installeer je de Sonos Move binnen enkele minuten. Met de Sonos Move kun je muziek streamen in een woonkamer en genieten van een uitstekend geluid. Dankzij de stembediening verander je gemakkelijk en snel van nummer. Daarnaast koppel je de Sonos Move gemakkelijk met andere apparaten van dit merk.

Vergelijking tussen Sonos Move en andere Sonos apparaten

Wat zijn de grootste verschillen tussen Sonos Move en andere Sonos apparaten, zoals de Sonos One? De belangrijkste verandering die deze luidspreker is ondergaan is de ondersteuning voor bluetooth. Wanneer je hier als gebruiker al jaren op wacht en er graag gebruik van wilt maken, is de Sonos Move dan ook een uitstekende aanwinst. Daarnaast kun je van de Sonos Move hetzelfde verwachten als de andere apparaten van het merk: stembediening, goed geluid, gemakkelijke installatie, koppeling met andere luidsprekers en het creëren van een surround geluidssysteem.

Vind hier de beste deal en profiteer direct

Wil je graag de Sonos Move kopen? Natuurlijk wil je dan altijd op de hoogte zijn van de beste aanbiedingen. En die ontdek je op deze website. Hier ben je altijd verzekerd van de laagste prijs en de beste deals. Je vindt altijd de actuele aanbiedingen op de Sonos Move, zodat je nooit onnodig teveel betaalt voor de speaker. Het grote voordeel is dat je ook diverse aanbiedingen kunt vergelijken. Is de Sonos Move bij meerdere (web)winkels in de aanbieding? Dan kun je deze gemakkelijk en snel met elkaar vergelijken en direct zien waar je de meeste voordeel krijgt.

Sonos Move aanbiedingen bij heel veel winkels

Er zijn genoeg winkels waar je terecht kunt voor de beste Sonos apparatuur. Winkels als Coolblue, Bol.com, BCC, Wehkamp en MediaMarkt hebben stuk voor stuk een ruim assortiment als het gaat om Sonos speakers. De kans is dan ook groot dat je hier een aantrekkelijke aanbieding tegenkomt. Door regelmatig op deze website te kijken weet je zeker dat je geen Sonos Move aanbieding meer mist. Betaal niet onnodig teveel en bespaar geld op je aankoop! Zo kun jij genieten van een mooi speaker met goed geluid en luxe mogelijkheden.