Op zoek naar een goede speaker voor in je huis? Het is niet altijd makkelijk om op zoek te gaan naar een speaker met zowel goede geluidskwaliteit als allerlei andere handige functies. Een goede speaker moet aan een aantal zaken voldoen. Natuurlijk is de kwaliteit van het geluid een essentieel onderdeel, maar ook het bereik en de vorm van de speaker spelen een rol. Wil je een grote, opvallende speaker of het liefst een kleine en compacte variant?

Een van de opties die je hebt is de Sonos One SL, een betaalbare en goede speaker van het bekende Amerikaanse merk Sonos. Hier vind je niet alleen alles over de werking van de speaker, maar ook de voor- en nadelen en waar je de beste aanbiedingen vindt.

Bekijk alle Sonos One SL aanbiedingen: 

Wat is Sonos One SL?

De Sonos One SL is een compacte draadloze luidspreker met een goed geluid voor alle ruimtes in je woning. Je kunt de Sonos One SL gebruiken als stereo-opstelling; hiervoor koppel je het apparaat aan een Sonos One luidspreker of een andere Sonos One SL. Je kunt de Sonos One SL ook gebruiken als draadloze surround luidspreker. Dit apparaat is voorzien van alle Sonos mogelijkheden, waaronder geïntegreerde streaming services als Spotify en Apple Music. De One SL is vooral een aanrader voor kleinere kamers waar je plek hebt voor een compacte speaker. Het is ook mogelijk om de One SL op te hangen aan de muur.

Zo werkt dit geluidssysteem

Hoe werkt de Sonos One SL? Met deze speaker kun je muziek luisteren waar je wilt. Verbind de Sonos One SL met een stopcontact, wacht tot je verbinding hebt gemaakt met wifi en dan ben je al klaar om gebruik te maken van de speaker. Je hebt geen last van kabels of software die je moet downloaden. Met meerdere Sonos One SL speakers kun je in iedere ruimte in je woning een ander nummer draaien. Zo kan iedereen in het gezin zijn of haar favoriete muziek draaien. Je kunt ook de speakers groeperen en geweldig geluid creëren in één ruimte, bijvoorbeeld wanneer je een film kijkt in de woonkamer. Sonos One SL werkt draadloos samen met alle andere Sonos apparaten in je woning.

Het verschil tussen Sonos One SL en Sonos One

De Sonos One SL werd gepresenteerd als opvolger van de Sonos One. Wat is het belangrijkste verschil tussen deze twee apparaten? Op het eerste gezicht zijn er weinig verschillen te benoemen, op één na. De SL in Sonos One SL staat voor SpeechLess. Dit wil zeggen dat de Sonos One SL geen ingebouwde microfoons heeft. Hiermee heb je niet de mogelijkheid om het apparaat met je stem te bedienen. Heb je een andere Sonos speaker met stembediening? Dan kun je via deze speaker de Sonos One SL wel met je stem bedienen.

Dit zijn de voordelen van Sonos One SL

Er zitten een aantal grote voordelen aan het gebruik van de Sonos One SL. In de eerste plaats is het een ideale speaker om muziek te streamen in kleinere ruimtes zoals de badkamer. Omdat de speaker vochtbestendig is hoef je niet bang te zijn voor beschadiging door vocht in de badkamer. Daarnaast kun je onder andere muziek en nieuws met de Sonos One SL doorsturen naar Sonos-luidsprekers in andere kamers.

Daarnaast kun je kiezen voor een app-bediening en een touchbediening. Verder is de Sonos One SL ideaal voor een stereo-opstelling met andere Sonos luidsprekers, maar ook als achterluidspreker in een surroundsysteem. Daarnaast kun je deze speaker via een andere Sonos speaker met voice-control besturen. Vooral wanneer je een Sonos One SL combineert met andere Sonos speakers in je woning kun je interessante resultaten behalen. Zo creëer je eenvoudig een surround systeem waardoor je een unieke geluidservaring beleeft bij het kijken van een film.

Welke mogelijkheden heb je?

Je kunt de Sonos One SL in twee verschillende kleuren aanschaffen: wit en zwart. Daarnaast heeft de luidspreker een matte finish en een grille van metaal. Hierdoor past de speaker in ieder interieur. Omdat het een compact formaat betreft kun je deze eenvoudig overal neerzetten. Op een nachtkastje, in de boekenkast of op een andere locatie in je woning. Een ophangsysteem is apart verkrijgbaar; hiermee heb je de mogelijkheid om de speaker aan de muur te hangen. Vooral in kleinere ruimtes komt de Sonos One SL goed tot zijn recht. Denk hierbij aan de badkamer of een kleinere slaapkamer.

Een Sonos One SL aanschaffen: waar doe je dat?

Het komt regelmatig voor dat producten van Sonos in de aanbieding zijn, waaronder de Sonos One SL. Voor veel mensen die liever een microfoons in huis hebben is de Sonos One SL een ideale aanwinst. Daarnaast kun je dit apparaat combineren met andere Sonos luidsprekers. Wanneer een Sonos One SL in de aanbieding is, is dit meestal het geval in grote (web)winkels als Coolblue, MediaMarkt, Bol.com en BCC. Hier vind je niet alleen een ruim aanbod van Sonos producten, maar ook goede deals en soms flinke kortingen.

Sonos One SL aanbiedingen vergelijken

Wanneer je er zeker van wilt zijn dat je geen Sonos One SL aanbieding mist, houdt je deze website in de gaten. Hier vind je altijd de beste aanbiedingen op een rij en zo weet je zeker dat je nooit onnodig teveel betaalt voor je Sonos luidspreker. Is je luidspreker ergens in de aanbieding? In plaats van zoeken bij diverse winkels kun je ook direct op deze website kijken. Hier zie je de verschillende aanbiedingen op een rij. Deze kun je met elkaar vergelijken en zo gegarandeerd de beste keuze maken!