De nieuwe Sonos One, met stembediening!

Je leest het goed, de nieuwe Sonos One heeft stembediening en dat zorgt er voor dat jouw favoriete Home Sound System super veel nieuwe mogelijkheden krijgt. De Sonos One is vergelijkbaar met de Sonos Play:1 maar dan in een nieuw jasje gestoken. In het filmpje aan de rechter kant is vast een voorproefje te vinden van deze nieuwe mogelijkheden. Daarnaast is de Sonos One naast het bedienen met stembediening ook te gebruiken met touchbediening.

Sonos One aanbiedingen:

Sonos One aanbiedingen bij Bol.com
Sonos One aanbiedingen bij MediaMarkt
Sonos One aanbiedingen bij Coolblue
Sonos One aanbiedingen bij Expert

Muziek zoals je gewend bent.

Zoals je van Sonos gewend bent, kun je de Sonos One ook gebruiken om muziek te regelen in iedere kamer. Met regelen bedoelen we uiteraard niet dat het overal te horen is, maar dat je zelf kunt kiezen welke muziek, op welk volume op welk moment kunt regelen. De speakers zijn gemakkelijk uit te breiden waardoor je audio surround kunt regelen door twee speakers in de zelfde kamer te plaatsen, maar met 1 box per kamer, heb je al een kraakhelder geluid!

Stembediening

De Sonos One is de eerste speaker van Sonos die te bedienen is met je stem. Daarmee speelt Sonos in op de toekomst trend dat je gehele huishouden te bedienen is met enkel je stem. Uiteraard kun je ook gewoon gebruik maken van de touchbediening. Aan het brandende leslampje weet je altijd of de microfoon van je speaker actief is zodat je privacy hebt.

Algemene informatie

Deze unieke speaker past praktisch overal in je huis. Aan de muur, of op een tafel, allemaal geen probleem. Daarnaast is deze speaker vochtbestendig en kunnen deze speakers gebruikt worden om je eigen home-cinema te creƫeren in combinatie met de Playbar of Playbase. Sonos voert regelmatig updates uit waardoor je speakers steeds beter worden.

Sluit de Sonos One aan op al je andere Sonos producten

Sonos One

Via de WiFi kun je gemakkelijk de Sonos One aansluiten aan al je andere Sonos producten. Het grote voordeel hiervan is dat je in feite geen draadjes tegen hoeft te komen in je huis. De Sonos One is te combineren met de andere speakers, de TV bars en Sub, maar ook met de Boost en Connect. Kortom, je kunt genieten van je geluid zoals je het gewend bent, maar binnenkort ook besturen met je stem! Hoe gaaf is dat?

Specificaties

De Sonos One heeft twee D-klasse versterkers die op elkaar zijn afgestemd. De Tweeter zit ingebouwd voor de hoge frequenties en zorgen voor duidelijke en heldere tonen. Een midwoofer voor de rijke vocalen en diepe bas. Je kunt de bas en treble helemaal naar wens instellen per kamer of voor meerdere kamers tegelijk. Tot slot zitten er een zes far-field microfoons ingebouwd. Ben jij klaar voor de beste muziekbeleving?

Inhoud van de verpakking

In de verpakking zit uiteraard de Sonos One, met daarbij een stroomkabel en een platte ethernetkabel. Daarnaast zijn de juridische informatie, garantievoorwaarden en de snelstartgids voor de Sonos One toegevoegd. Installeren is super gemakkelijk!

Heb jij al een beoordeling gegeven over de Sonos One?

Wij zijn erg benieuwd naar wat jij van de nieuwe Sonos One vindt. Heb jij hem al in huis? Of ben jij van plan dit product te kopen? Laat dan even weten wat jij van dit product vindt door te klikken op het aantal sterren. 1 ster is slecht, en 5 sterren is super goed! Door je beoordeling te geven help je ook andere website bezoekers bij hun zoektocht naar een nieuwe audio installatie. Dus help elkaar, en vul de beoordeling in!