Skip to main content

De Sonos Play 1, compact maar krachtig!

Sonos Play 1De Sonos Play 1 is krachtiger dan je in eerste instantie zult denken. Door de op maat gemaakt drivers en de D-klasse versterkers die in deze speakers zitten, merk je direct dat alles perfect op elkaar is afgestemd. Met de Trueplay functie zorg je dat de Sonos Play 1 altijd het beste geluid heeft, en dan maakt hiet niets uit waar je hem neerzet.

Sonos Play 1 aanbiedingen

Sonos Play 1 aanbiedingen bij Bol.com
Sonos Play 1 aanbiedingen bij MediaMarkt
Sonos Play 1 aanbiedingen bij Coolblue

Bol.com is een van de meest bekende webshops in Nederland. Het is immers “De winkel van ons allemaal”. Naast de verschillende Sonos producten die er regelmatig in de aanbieding zijn, heeft Bol.com een heel breed assortiment waar je nooit op uitgekeken raakt. MediaMarkt is juist bekend door het brede consumenten electronica Assortiment dat zij aanbieden. Om deze reden kun je Sonos ook bij MediaMarkt vaak met hoge kortingen krijgen.

Muziek zoals je gewend bent.

Zoals je van Sonos gewend bent, kun je de Sonos Play 1 ook gebruiken om muziek te regelen in iedere kamer. Met regelen bedoelen we uiteraard niet dat het overal te horen is, maar dat je zelf kunt kiezen welke muziek, op welk volume op welk moment kunt regelen. De speakers zijn gemakkelijk uit te breiden waardoor je audio surround kunt regelen door twee speakers in de zelfde kamer te plaatsen, maar met 1 box per kamer, heb je al een kraakhelder geluid!

Uitbreiden van de mogelijkheden

De Sonos Play 1 kun je gemakkelijk uitbreiden met andere Sonos producten. Wil je audio surround, kies dan voor twee Sonos Play 1 speakers. Wil je een home cinema? Kies dan voor twee speakers, een Playbar of Playbase en een Sonos SUB. Je weet niet wat je overkomt!

Algemene informatie

Deze unieke speaker past praktisch overal in je huis. Aan de muur, of op een tafel, allemaal geen probleem. Ook is het mogelijk om deze speaker op een vochtige plek te plaatsen zoals in de badkamer (Je moet ze niet onder water houden, maar tegen vocht kunnen ze wel!). Daarnaast kunnen deze speakers gebruikt worden om je eigen home-cinema te creƫeren in combinatie met de Playbar of Playbase of Sonos SUB. Sonos voert regelmatig updates uit waardoor je speakers steeds beter worden en aan de meeste eisen voldoen.

Specificaties

De Sonos Play 1 heeft twee D-klasse versterkers die super goed op elkaar zijn afgestemd. Met de tweeter krijg je de hoge frequentie geluiden goed helder en de midwoofer zorgt voor de diepe bas en vocale partijen. De bas en Treble zijn in te stellen zoals jij dat wilt. Dit kan per speaker in iedere gewenste kamer. Ook kun je alles in een keer instellen.

Inhoud van de verpakking

Wanneer je de verpakking opent, is het eerste wat je aantreft de Sonos Play 1 speaker. In de verpakking zit ook een stroomkabel en platte ethernetkabel. Tot slot zul je de Quickstart handleiding, juridische informatie en ook de garantievoorwaarden in de verpakking vinden. Je kunt dus direct van start met je nieuwe aankoop! Het installeren is binnen enkele minuten voor elkaar.

Streaming muziekdiensten

Alle muziek die je je kunt bedenken, gratis, topkwaliteit en on demand. Hoewel er al meer dan 60 verschillende streaming diensten aangesloten zijn bij Sonos, blijven er steeds meer bijkomen! Naast alle streamingdiensten, kun je ook kiezen uit je favoriete radiostations. Er zijn er meer dan 100.000 lokaal en internationaal. Kortom, Wil je muziek luisteren? Dan heb je altijd genoeg keuze!