Skip to main content

De Sonos Play 3, Groter en krachtiger!

De medium speaker van Sonos is de Sonos Play 3. Met enkel deze speaker zorg je in je kamer voor stemgeluid en je kunt hem zowel horizontaal als verticaal plaatsen. Deze speaker past goed in hoge, smalle ,lage en brede ruimtes. Je zou het niet bedenken, maar er zit een verrassend diepe bas in voor een speaker van dit formaat. Sonos is het de meest bekende WiFi speaker met gegarandeerde kwaliteit.

Sonos Play 3 aanbiedingen

Sonos Play 3 aanbiedingen bij Bol.com
Sonos Play 3 aanbiedingen bij MediaMarkt
Sonos Play 3 aanbiedingen bij Coolblue

Bij Coolblue willen ze je graag helpen met een glimlach. Hoge service staat hier centraal en ze leggen je graag uit hoe je aankoop werkt. Coolblue is een goed voorbeeld van een webshop die de laatste jaren steeds bekender is geworden.

Muziek zoals je gewend bent.

Zoals je van Sonos gewend bent, kun je de Sonos Play 3 ook gebruiken om muziek te regelen in iedere kamer. Met regelen bedoelen we uiteraard niet dat het overal te horen is, maar dat je zelf kunt kiezen welke muziek, op welk volume op welk moment kunt regelen. De speakers zijn gemakkelijk uit te breiden waardoor je audio surround kunt regelen door twee speakers in de zelfde kamer te plaatsen, maar met 1 box per kamer, heb je al een kraakhelder geluid!

Algemene informatie

Deze unieke speaker past praktisch overal in je huis. Aan de muur, of op een tafel, allemaal geen probleem. Daarnaast is deze speaker vochtbestendig en kunnen deze speakers gebruikt worden om je eigen home-cinema te creëeren in combinatie met de Playbar of Playbase. Sonos voert regelmatig updates uit waardoor je speakers steeds beter worden.

Specificaties

In vergelijking met de Play 1, is de Sonos Play 3 een stuk uitgebreider. In plaats van twee D-klasse digitale versterkers, heeft de Play 3 er maar liefst drie! Deze speakers zijn perfect op de drie speciale drivers en het akoestisch ontwerp afgestemd. De tweeter zorgt ook in deze speaker voor de hoge heldere frequenties en met twee midwoofers heb je direct stereogeluid met een volle, diepe bas. Ook zit er een basradiator in deze speaker voor een extra duidelijke bas. De bas en treble zijn instelbaar per losse speaker, maar ook is het mogelijk om in alle kamers tegelijk in te stellen.

Wat zit er in de verpakking van de Play 3?

De Sonos Play 3 verpakking is uitgerust met de speaker zelf, een stroomkabel en platte ethernetkabel. Net als bij alle andere verpakkingen zit er ook bij de Play 3 een snelstart handleiding, een boekje met juridische informatie en de garantievoorwaarden voor het geval er iets niet werkt zoals het zou moeten werken.

Streaming muziekdiensten

Alle muziek die je je kunt bedenken van topkwaliteit en on demand, maar het mooiste is dat de muziek ook gratis te beluisteren is via Sonos. Hoewel er al meer dan 60 verschillende streaming diensten aangesloten zijn bij Sonos, blijven er steeds meer bijkomen! Naast alle streamingdiensten, kun je ook kiezen uit je favoriete radiostations. Er zijn er meer dan 100.000 lokaal en internationaal. Kortom, Wil je muziek luisteren? Dan heb je altijd genoeg keuze!

Geef je beoordeling en help andere muziekliefhebbers met het maken van de juiste keuze!

Precies, door je beoordeling te geven met behulp van de sterren waar je op kunt klikken, kunnen andere bezoekers in een oogopslag zien hoe de huidige gebruikers aan kijken tegen de kwaliteit van dit product. Dus ben jij in het bezit van de Play 3, en wil je andere muziekliefhebbers helpen met het maken van de juiste keuze voor een nieuwe speaker of het uitbreiden van de huidige collectie? Laat een beoordeling achter door op het aantal sterren te klikken die jij deze speaker waard vindt!