Skip to main content

De Sonos Play 5, de speaker met het krachtigste geluid!

Hou je van krachtig geluid, dan raden wij de Sonos Play 5 zeker aan. Het super kwalitatief zuivere geluid vult echt elke kamer met het fantastische geluid van je favoriete muziek. Ook deze speaker kun je net als de Sonos Play 3 zowel verticaal als horizontaal plaatsen zonder kwaliteit van je geluid te verliezen. Je kunt al je apparaten inpluggen dankzij de lijningang op de Sonos Play 5 speaker.

Sonos Play 5 aanbiedingen

Sonos Play 5 aanbiedingen bij Bol.com
Sonos Play 5 aanbiedingen bij MediaMarkt
Sonos Play 5 aanbiedingen bij Coolblue
Sonos Play 5 aanbiedingen bij Expert

Soundstore heeft naast de Sonos aanbiedingen ook heel veel andere mooie aanbiedingen met betrekking tot muziek installaties. Het is daarom zeker de moeite waard om hier eens een kijkje te nemen! Ben je op zoek naar andere consumenten elektronica, neem dan ook eens een kijkje op MediaMarkt.

Muziek zoals je gewend bent.

Zoals je van Sonos gewend bent, kun je de Sonos Play:5 ook gebruiken om muziek te regelen in iedere kamer. Met regelen bedoelen we uiteraard niet dat het overal te horen is, maar dat je zelf kunt kiezen welke muziek, op welk volume op welk moment kunt regelen. De speakers zijn gemakkelijk uit te breiden waardoor je audio surround kunt regelen door twee speakers in de zelfde kamer te plaatsen, maar met een box per kamer, heb je al een kraakhelder geluid!

Algemene informatie

Deze unieke speaker past praktisch overal in je huis. Aan de muur, of op een tafel, allemaal geen probleem. Daarnaast is deze speaker vochtbestendig en kunnen deze speakers gebruikt worden om je eigen home-cinema te creƫeren in combinatie met de Playbar of Playbase. Sonos voert regelmatig updates uit waardoor je speakers steeds beter worden.

Specificaties

Bij de Sonos Play 5 zitten er maar liefst zes D-klasse digitale versterkers verstopt in het strakke design. Met drie tweeters krijg je de meest heldere hoge tonen afgespeeld die je maar bedenken kan. Ook zijn er drie midwoofers ingebouwd voor een volle en diepe bas. Wat uniek is in de Sonos Play 5 is de speakeropstelling. De drivers zijn verdeeld over de bovenkant en onderkant en het midden stuurt het geluid. Tot slot zit er een audio-lijningang van 3,5 millimeter welke automatisch kan detecteren. De bas en treble zijn naar wens in te stellen.

Wat zit er in de verpakking

Uiteraard zit de Sonos Play 5 met stroomkabel en ethernetkabel in de verpakking. Daarbij zit er aan papierwerk de Quickstart handleiding, de juridische informatie, maar ook de garantievoorwaarden.

Streaming muziekdiensten

Alle muziek die je je kunt bedenken, gratis, topkwaliteit en on demand. Hoewel er al meer dan 60 verschillende streaming diensten aangesloten zijn bij Sonos, blijven er steeds meer bijkomen! Naast alle streamingdiensten, kun je ook kiezen uit je favoriete radiostations. Er zijn er meer dan 100.000 lokaal en internationaal. Kortom, Wil je muziek luisteren? Dan heb je altijd genoeg keuze!

Beoordeel dit Sonos product

Heb jij al een Sonos Play 5 in huis, en wil je graag je mening geven over dit product? Dat kan door hieronder een aantal sterren toe te kennen aan dit product. Op deze manier kunnen andere website bezoekers die nog op zoek zijn naar hun ideale muziekinstallatie zien hoe dit product beoordeeld wordt. Dit zorgt er voor dat zij gemakkelijker de juiste keuze kunnen maken. Het zou dus geweldig zijn als je jouw mening over dit product hier onder achterlaat.