De Sonos Playbar, voor je eigen bioscoop!

Heb je altijd al je eigen thuisbioscoop willen hebben? Met de Sonos Playbar heb je in ieder geval het geluid van een bioscoop in huis. Dankzij het heldere geluid beleef je iedere film of serie alsof je in een bioscoop zit. Helemaal in combinatie met de Sonos SUB en andere Sonos speakers komt het geluid van alle kanten! Genieten dus!

Sonos Playbar aanbiedingen

Sonos Playbar aanbiedingen bij Bol.com
Sonos Playbar aanbiedingen bij MediaMarkt
Sonos Playbar aanbiedingen bij Coolblue
Sonos Playbar aanbiedingen bij Expert

De Sonos aanbiedingen vinden bij de juiste webshop? Dan kun je via de bovenstaande links zien hoeveel geld je kunt besparen bij de desbetreffende winkels! Waarom zou je immers te veel betalen? De webshops hebben vaak redelijk de zelfde aanbiedingen, maar af en toe is de ene webshop toch goedkoper dan de ander! Hou ze dus in de gaten.

Muziek zoals je gewend bent.

Zoals je van Sonos gewend bent, kun je de Sonos Playbar ook gebruiken om muziek te regelen in iedere kamer. Met regelen bedoelen we uiteraard niet dat het overal te horen is, maar dat je zelf kunt kiezen welke muziek, op welk volume op welk moment kunt regelen. De speakers zijn gemakkelijk uit te breiden waardoor je audio surround kunt regelen door twee speakers in de zelfde kamer te plaatsen, maar met 1 box per kamer, heb je al een kraakhelder geluid!

Algemene informatie

Deze unieke Playbar past praktisch overal in je huis. Aan de muur, of op een tafel, allemaal geen probleem. Daarnaast is deze speaker vochtbestendig en kunnen deze speakers gebruikt worden om je eigen home-cinema te creƫeren in combinatie met de SUB of andere speakers. Sonos voert regelmatig updates uit waardoor je speakers steeds beter worden.

Specificaties

De Playbar heeft negen D-klasse digitale versterkers. Beleef iedere film alsof je er middenin zit! De drie tweeters verzorgen de geluiden met een hoge frequentie en de zes midwoofers die zo zijn afgesteld dat er vanuit het midden duidelijke dialogen hoorbaar zijn die omringd worden door het geluid zoals het op de televisie te zien is. Het is adembenemend! Verder zitter er optische inputkabels voor de verbinding met televisie. De Playbar kan overweg met Dolby Digital, maar ook zeker met stereo. De bas, treble en geluidssterkte zijn naar wens in te stellen en je kunt kiezen om autoplay in te schakelen, zodat het geluid van de tv direct begint met afspelen.

Inhoud van de verpakking

Wanneer je de Playbar thuis krijgt, krijg je al helemaal zin om hem open te maken. De langwerpige verpakking is uitgerust met de Sonos Playbar, stroomkabel, platte ethernetkabel en optische audiokabel. Hoewel de Playbar gemakkelijk is aan te sluiten, zit er toch een Quickstart handleiding bij om je door dit proces heen te helpen. Daarnaast bevat de verpakking juridische informatie en de garantievoorwaarden van Sonos.

Streaming muziekdiensten

Alle muziek die je je kunt bedenken, gratis, topkwaliteit en on demand. Hoewel er al meer dan 60 verschillende streaming diensten aangesloten zijn bij Sonos, blijven er steeds meer bijkomen! Naast alle streamingdiensten, kun je ook kiezen uit je favoriete radiostations. Er zijn er meer dan 100.000 lokaal en internationaal. Kortom, Wil je muziek luisteren? Dan heb je altijd genoeg keuze!

Beoordeel de Playbar vandaag nog!

Maak jij gebruik van de Playbar en ben je hier erg over te spreken? Laat dan even een beoordeling achter met een klik op de knop. Kies hoeveel sterren je dit product geeft zodat de beoordeling zichtbaar wordt. Je ziet niet alleen wat de meest populaire producten van Sonos zijn, maar je helpt ook andere bezoekers met het maken van de juiste keuze voor de juiste muziekinstallatie. Dus wij vragen jou, om een beoordeling achter te laten om zo andere bezoekers te helpen met het maken van de juiste keuze!