De Sonos Playbar, voor je eigen bioscoop!

Heb je altijd al je eigen thuisbioscoop willen hebben? Met de Sonos Playbar heb je in ieder geval het geluid van een bioscoop in huis. Dankzij het heldere geluid beleef je iedere film of serie alsof je in een bioscoop zit. Helemaal in combinatie met de Sonos SUB en andere Sonos speakers komt het geluid van alle kanten! Genieten dus!

Sonos Playbar aanbiedingen

Sonos Playbar aanbiedingen bij Bol.com
Sonos Playbar aanbiedingen bij Soundstore
Sonos Playbar aanbiedingen bij MediaMarkt
Sonos Playbar aanbiedingen bij Coolblue

De Sonos aanbiedingen vinden bij de juiste webshop? Dan kun je via de bovenstaande links zien hoeveel geld je kunt besparen bij de desbetreffende winkels! Waarom zou je immers te veel betalen? De webshops hebben vaak redelijk de zelfde aanbiedingen, maar af en toe is de ene webshop toch goedkoper dan de ander! Hou ze dus in de gaten.

Muziek zoals je gewend bent.

Zoals je van Sonos gewend bent, kun je de Sonos Playbar ook gebruiken om muziek te regelen in iedere kamer. Met regelen bedoelen we uiteraard niet dat het overal te horen is, maar dat je zelf kunt kiezen welke muziek, op welk volume op welk moment kunt regelen. De speakers zijn gemakkelijk uit te breiden waardoor je audio surround kunt regelen door twee speakers in de zelfde kamer te plaatsen, maar met 1 box per kamer, heb je al een kraakhelder geluid!

Algemene informatie

Deze unieke Playbar past praktisch overal in je huis. Aan de muur, of op een tafel, allemaal geen probleem. Daarnaast is deze speaker vochtbestendig en kunnen deze speakers gebruikt worden om je eigen home-cinema te creƫeren in combinatie met de SUB of andere speakers. Sonos voert regelmatig updates uit waardoor je speakers steeds beter worden.

Streaming muziekdiensten

Alle muziek die je je kunt bedenken, gratis, topkwaliteit en on demand. Hoewel er al meer dan 60 verschillende streaming diensten aangesloten zijn bij Sonos, blijven er steeds meer bijkomen! Naast alle streamingdiensten, kun je ook kiezen uit je favoriete radiostations. Er zijn er meer dan 100.000 lokaal en internationaal. Kortom, Wil je muziek luisteren? Dan heb je altijd genoeg keuze!