De nieuwe Sonos Playbase, Een nog betere bioscoop ervaring!

Je leest het goed, na de Sonos Playbar is er nu de Sonos Playbase ontworpen. De Sonos Playbase zorgt voor nog meer kwaliteit in je thuisbioscoop. Wist je dat de Playbase tot wel 35 kilo kan dragen? Je TV kan er dus ook gemakkelijk bovenop geplaatst worden.

Sonos Playbase aanbiedingen

Sonos Playbase aanbiedingen bij Bol.com
Sonos Playbase aanbiedingen bij MediaMarkt
Sonos Playbase aanbiedingen bij Coolblue
Sonos Playbase aanbiedingen bij Expert

MediaMarkt, ik ben toch niet gek? Deze slogan is zeer bekend voor een van de grootste elektronica winkels in Nederland. Bekijk alle mooie aanbiedingen zodat je nooit teveel betaald voor al je Sonos Producten.

Muziek zoals je gewend bent.

Zoals je van Sonos gewend bent, kun je de Sonos Playbase ook gebruiken om muziek te regelen in iedere kamer. Met regelen bedoelen we uiteraard niet dat het overal te horen is, maar dat je zelf kunt kiezen welke muziek, op welk volume op welk moment kunt regelen. De speakers zijn gemakkelijk uit te breiden waardoor je audio surround kunt regelen door twee speakers in de zelfde kamer te plaatsen, maar met 1 box per kamer, heb je al een kraakhelder geluid!

Algemene informatie

Deze unieke speaker past praktisch overal in je huis. Aan de muur, of op een tafel, allemaal geen probleem. Daarnaast is deze speaker vochtbestendig en kunnen deze speakers gebruikt worden om je eigen home-cinema te creëeren in combinatie met de Playbar of Playbase. Sonos voert regelmatig updates uit waardoor je speakers steeds beter worden.

Specificaties

De Playbase heeft maar liefst tien versterkte luidsprekers! Kortom, je wordt weggeblazen alsof je in de bioscoop zit! Met de optische inputkabels is de Playbase te koppelen aan de televisie zodat je met zwoel Dolby Digital als met stereo altijd optimaal kunt genieten van het geluid dat jij wilt horen! De bas, treble en geluidssterkte zijn te verstellen op de manier hoe jij dat wil!

Hoe ziet de inhoud van de verpakking eruit?

Zoals je wellicht al verwacht had, zit de Sonos Playbase in de verpakking met daarbij een voedingskabel, ethernetkabel en optische audiokabel. Er zit een folder met garantie-en juridische informatie inbegrepen en tot slot zit de Sonos Quickstart handleiding in de doos! Het aansluiten is gemakkelijk, dus waar wacht je nog op?

Streaming muziekdiensten

Alle muziek die je je kunt bedenken, gratis, topkwaliteit en on demand. Hoewel er al meer dan 60 verschillende streaming diensten aangesloten zijn bij Sonos, blijven er steeds meer bijkomen! Naast alle streamingdiensten, kun je ook kiezen uit je favoriete radiostations. Er zijn er meer dan 100.000 lokaal en internationaal. Kortom, Wil je muziek luisteren? Dan heb je altijd genoeg keuze!

Geef een beoordeling

Aangezien wij erg benieuwd zijn naar de ervaringen met dit product van gebruikers van de Playbase, willen wij jullie vragen om een beoordeling achter te laten indien je in het bezit bent van dit apparaat! Op deze manier laat je andere bezoekers weten of de Playbase aan alle verwachtingen voldoet en maak je het vinden van de juiste muziekinstallatie ook voor andere mensen super eenvoudig!