Skip to main content

Wil je altijd in huis muziek streamen in de beste kwaliteit? Natuurlijk kun je je smartphone of laptop op het hoogste volume zetten, maar wanneer je echt wilt genieten van hoge geluidskwaliteit is de Sonos Port een perfecte oplossing. Net als alle andere Sonos producten is ook Sonos Port van topkwaliteit en kun je heel veel goeds verwachten van deze muziekstreamer. Sonos is niet voor niets een van de topmerken als het gaat om audio-producten en kwalitatieve surround geluidssystemen voor in je woning.

Hier vind je alle belangrijke informatie over Sonos Port: wat is het, wat kun je ermee doen en wat zijn de belangrijkste voordelen? Daarnaast vind je hier ook de belangrijkste verschillen tussen Sonos Port en zijn voorganger: Sonos Connect. Ook ontdek je hier altijd de belangrijkste aanbiedingen en vergelijk goede deals, zodat je nooit iets mist.

Bekijk alle Sonos Port aanbiedingen: 

Meer over Sonos Port

Sonos Port is een muziekstreamer die in 2019 werd gepresenteerd en uitgebracht. Je kunt deze draadloze muziekstreamer op je installatie of luidsprekers aansluiten en genieten van een goede geluidskwaliteit. Daarnaast profiteer je ook van alle draadloze Sonos functies, zoals de stembediening. Sonos Port is de opvolger van Sonos Connect en is herkenbaar aan het statische, strakke design dat bekend is bij alle Sonos apparaten. Het apparaat is niet gemaakt om op te vallen, maar om juist onzichtbaar zijn taken te vervullen als muziekstreamer. Je kunt het dus eenvoudig verwerken in je interieur zonder dat het een grote en opvallende plek inneemt.

Hoe werkt de streamer?

Deze muziekstreamer is niet alleen slim, maar ook gebruiksvriendelijk. Je sluit de Sonos Port eenvoudig aan op je bestaande installatie of op actieve luidsprekers van Sonos. Ook voeg je gemakkelijk draadloze speakers in je woning toe zodat je overal muziek kunt luisteren. Met deze installatie krijg je ook direct toegang tot allerlei draadloze Sonos functies, zoals multiroom. In tegenstelling tot andere systemen, hoef je hiervoor niet een complete installatie te vervangen. Alles werkt via wifi en daardoor is de Sonos Port gemakkelijk en snel te bedienen. Daarnaast kun je via de Sonos app verbinden met AirPlay 2 en tal van muziekstreamingdiensten, waaronder Spotify, Tidal en Apple Music.

Sonos Port: dit zijn de voordelen

Met de Sonos Port haal je een slim en geavanceerd apparaat in huis waarmee je heel veel muziek kunt streamen in absolute topkwaliteit. Maar dat is niet het enige voordeel. Je kunt de Sonos Port eenvoudig aansluiten op je Smart Home en vanaf daar alles besturen met een smartphone of tablet. Ook stembediening is een mogelijkheid met Sonos Port. Zo kun je eenvoudig en snel een ander nummer kiezen, maar ook het volume aanpassen of de muziek aan- en uitzetten.

Verder worden er regelmatig nieuwe functies en services toegevoegd waardoor het systeem nog slimmer en geavanceerder wordt. Deze software-updates downloaden automatisch. Wil je in de slaapkamer je favoriete hip-hop nummer luisteren en je vader in de andere ruimte Nederlandse hits? Met Sonos Port wordt het makkelijker dan ooit.

Sonos Port vs. Sonos Connect

Sonos Port is de opvolger van Sonos Connect; maar wat zijn de belangrijkste verschillen tussen de twee? Het bereik is in ieder geval verbeterd, waardoor ook de kwaliteit van het geluid flink omhoog gaat. Ook het design is zichtbaar anders: waar de Sonos Connect een hoger en breder design heeft, is de Sonos Port kleiner, dunner en smaller. Verder kun je van de Sonos Port hetzelfde verwachten als van de Connect: het ultieme gemak om overal in huis naar je favoriete muziek te luisteren.

Waar koop je Sonos Port?

De Sonos Port is verkrijgbaar in verschillende winkels in Nederland. Je kunt niet alleen naar de winkel gaan, maar ook online je bestelling plaatsen. Onder andere bij webwinkels als Coolblue, Bol.com, FonQ en Wehkamp kun je terecht voor de apparaten van Sonos. Online bestellen werkt makkelijk en snel, waardoor je vaak binnen een dag al je nieuwste aanwinst in huis hebt. Verder vind je ook bij de MediaMarkt en BCC een ruim aanbod van Sonos, waaronder de Sonos Port. Hier kun je een winkel bezoeken en om uitgebreid advies vragen aan een van de gespecialiseerde medewerkers zodat je verzekerd bent van een goede keuze.

Een goede aanbieding vinden

Het komt regelmatig voor dat er een goede aanbieding is op een van de Sonos producten zoals de Sonos Port. Hoe zorg je ervoor dat je verzekerd bent van de beste aanbieding? Je wilt niet onnodig teveel betalen voor je Sonos Port en dat is goed mogelijk met behulp van deze website. Hier vind je onder andere de Sonos Port aanbiedingen op een rij, zodat je precies kunt zien waar een aanbieding geldt. Dit betekent dat je nooit meer teveel betaalt voor je Sonos Port, maar altijd goed gebruik kunt maken van een goede deal. Houd de website in de gaten en bespaar tientallen euro’s.

Bekijk en vergelijken

Hoe kun je zoveel mogelijk geld besparen? Om te beginnen kijk je regelmatig op de website om te zien of er actuele Sonos Port aanbiedingen zijn. Wanneer dit het geval is kun je ze naast elkaar zetten en met elkaar vergelijken. Is de Sonos Port bij de ene winkel nog goedkoper dan bij de andere winkel? Dankzij het vergelijken zie je dit direct en weet je waar je het beste terecht kunt voor de aanschaf van je Sonos Port. Kijk regelmatig op de website, ontdek al je mogelijkheden en profiteer van de beste deals op de Sonos Port.