De Sonos SUB, Boost die Bass!

De Sonos SUB brengt jouw huidige speakers naar een volgend level. De SUB geeft een goede kwaliteit Bass en zorgt er voor dat je geen getril voelt en dat je het niet hoort kraken. Het perfecte geluid in iedere kamer. De Sonos SUB maakt ook je thuisbioscoop helemaal af!

Sonos SUB aanbiedingen

Sonos SUB aanbiedingen bij Bol.com
Sonos SUB aanbiedingen bij MediaMarkt
Sonos SUB aanbiedingen bij Coolblue
Sonos SUB aanbiedingen bij Expert

Bij Bol.com kun je regelmatig mooie aanbiedingen verwachten. Denk aan kortingen, of combinatie deals die er voor zorgen dat je goedkoper van je favoriete audio systeem kunt genieten.

Muziek zoals je gewend bent.

Zoals je van Sonos gewend bent, kun je de Sonos SUB aansluiten op al je andere Sonos producten. Met regelen bedoelen we uiteraard niet dat het overal te horen is, maar dat je zelf kunt kiezen welke muziek, op welk volume op welk moment kunt regelen. De speakers zijn gemakkelijk uit te breiden waardoor je audio surround kunt regelen door twee speakers in de zelfde kamer te plaatsen, maar met 1 box per kamer, heb je al een kraakhelder geluid!

Stembediening

In combinatie met de Sonos Play One is het mogelijk om je gehele muziekinstallatie te beheren en muziek te luisteren hoe jij dat wilt. Kortom, als je de Sonos niet via een app wilt beheren, kun je met de Sonos Play One gebruik maken van stemherkenning.

Algemene informatie

Deze unieke speaker past praktisch overal in je huis. Aan de muur, of op een tafel, allemaal geen probleem. Daarnaast is deze speaker vochtbestendig en kunnen deze speakers gebruikt worden om je eigen home-cinema te creƫeren in combinatie met de Playbar of Playbase. Sonos voert regelmatig updates uit waardoor je speakers steeds beter worden.

Specificaties

De Sonos Sub heeft twee D-klasse digitale versterkers die speciaal op het design van je SUB zijn afgesteld. Oftewel, perfect geluid dus! De twee speakers zijn face-to-face tegenover elkaar geplaatst om de trillingen te verzachten waardoor je beter geluid krijgt, zonder dat je last hebt van gezoem of trillingen.De akoestische porten zijn er dubbel en zorgvuldig afgestemd voor nog betere prestaties. De lage frequentie kan tot 25HZ afspelen en met de automatische equalizer heb je zelfs in huis de optimale geluidskwaliteit die je van Sonos mag verwachten.

Inhoud van de doos

Naast de Sonos Sub, zit er in de doos een stroomkabel om de Sub te voorzien van stroom. Daarnaast zullen de Sonos Quickstart handleiding, de juridische informatie en de garantievoorwaarden worden meegeleverd in de verpakking. Kortom, je kunt direct van start met je nieuwe aankoop!

Streaming muziekdiensten

Alle muziek die je je kunt bedenken, gratis, topkwaliteit en on demand. Hoewel er al meer dan 60 verschillende streaming diensten aangesloten zijn bij Sonos, blijven er steeds meer bijkomen! Naast alle streamingdiensten, kun je ook kiezen uit je favoriete radiostations. Er zijn er meer dan 100.000 lokaal en internationaal. Kortom, Wil je muziek luisteren? Dan heb je altijd genoeg keuze!

Beoordeel de Sonos Sub, zodat iedereen kan genieten van een diepe bas!

Als je de Sonos Sub beoordeeld door te klikken op het aantal sterren dat jij de Sub waard vindt, kun je een beoordeling achter laten. Hiermee laat je niet alleen jouw mening horen over de kwaliteit van dit product. Je helpt er namelijk ook andere bezoekers mee om de juiste keuze te maken bij het aanschaffen van een nieuwe geluidsinstallatie. Het zou dus super zijn, als je even de tijd neemt om een beoordeling te geven voor dit product!